Căutări pe Goagăl

on March 20, 2010 in Trimiși aici de Google însuși

**
update 20 martie:
1. senzatie de acritura din stomac. Senzaţia poate fi de acru sau de amar, acriturile, de regulă, fac parte din categoria murături, care include, de la gogonele, până la funcţionarii publici.

2. in ultima luna ficatul percepe fatul ca pe un corp strain. Fals. În primele luni îi percepe fătului firul de păr şi dorinţa de expansiune şi se manifestă mai mult sau mai puţin vomitiv. În inteligenţa lui, ficatul dă o mână de ajutor, în ultima lună, pentru ca fătul să devină un corp de sine stătător şi să o zbughească spre lumină.

2 Responses to “Căutări pe Goagăl”

  1. doru says:

    1. senzatie de acritura in stomac – incercati o analiza a sangelui ceva mai complexa. Poate fi vorba de o mostenire genetica, de la mama dv , care e posibil sa fi fost si ea o acritura. In orice caz, o clisma cu bicarbonat, facuta impreuna, in familie, poate ajuta.Daca abdomenul se umfla dupa aceea, ancorati-va solid de ceva, pentru ca e posibil sa aveti senzatia de plutire.

    2. posibil adevarat, daca tatal copilului a disparut imediat dupa conceptie, sau la scurt timp dupa aceea. Organismul mamei nu mai tine minte semnatura genetica a individului care i-a promis ca va fi langa ea la bine si la greu. Tot raul spre bine, pentru ca e foarte posibil ca fatul sa se nasca perfect sanatos, intr-un climat favorabil, lipsit de paraziti.

Leave a Reply