Archive for March 7th, 2010


Oamenii intră aici la citit, din varii motive: pentru că mă cunosc, pentru că au auzit de jurnal, pentru că au văzut link-ul pe alte bloguri, sau pur şi simplu din întâmplare- căci au căutat ceva anume pe google.

La rândul meu, în sfânta bântuială, îmi petrec uneori mai mult timp călătorind prin blogurile din listuţă (le recomand!)  şi stau călare şi pe traficul ăla afişat în dreapta paginii, jos, WTA, care îmi dezvăluie o maşinărie fascinantă cu ajutorul căreia pot vedea şi cine intră aici şi de unde şi ce pagini sunt accesate (felicitări, domnul şef!)…

Bref. Musafirii aterizaţi aici de pe google au cele mai diverse cuvinte de căutare, de la cum se scoate ceara de pe covor până la gândurile mă chinuiesc sau mă chinuie.
Însă în topul meu se află această frază: cum blestemi pe cineva cu lumânarea aprinsă invers.
…Că de aia am pus mesajul ăsta. Cum, măh, aprinsă invers?

Noua reclamă la şamponul de păr Herbal Essences mi-a pus fierea pe gânduri. O voce triluitoare spune, din off, la final: Pentru un păr delicios, plin de volum.
…Aşa, deci.
Avem două informaţii: unu, părul poate avea un gust delicios, plus că, doi, fiind plin de volum, el poate fi servit – nu ascuns în tocătura de la chiftea, ci ornat creţ sau drept în sus, pe un sendvici, la vedere.

Mai circulă pe ecrane, în acelaşi trend, o reclamă din care aflăm că şi un anumit şampon de corp este delicios. …Fair enough, îl turnăm şi pe ăsta peste îngheţată, ca topping.

…Am văzut o reclamă la  crema hidratantă care face pielea corpului delicioasă şi moalePână-aici!
Îmi înfrâng tentaţia de a aşeza acest spot în categoria de mai sus, căci pot accepta ideea de a înghiţi (accidental) un fir de păr, însă nu agreez invitaţiile la canibalism. Aşa că prefer să îmi imaginez, nu dinţi înfipţi, ci o limbă tandră peste acea piele delicioasă. Ca preludiu la sex, nu ca antreu pentru cină.

…Că tot vorbirăm de sex, aştept cu interes următoarea reclamă la uleiul Bio de la Petrom, un excelent lubrifiant, care nu te lasă la greu.
Aici, însă, aş avea ceva de adăugat: înţeleg de ce insişti să faci sex folosind maşina, ai acolo şi alt ajutor care nu te lasă la greu, şi anume oglinda retrovizoare, al cărei scop este afişat în manual: Atenţie, obiectele reflectate par mai mari decât în realitate.

Spălam un păhărel în bucătărie, aşa că n-am văzut reclama, am auzit-o. Şi am pândit-o până a apărut iar: Unele femei te cuceresc. Altele te cuceresc pentru totdeauna. Parfumul Eternul Magic, de la Avon
Mi-a sărit inima.
Tocmai îmi perdusem speranţa că voi mai cuceri ceva vreodată şi mă gândeam să mă apuc inofensiv de dat în bobi, când, iată, soluţia cuceririi pentru totdeauna este la îndemână.
N-am înţeles clar cine trebuie să folosească parfumul, bărbaţii sau femeile. În ambele cazuri, însă, mi se desfăşoară o ditamai win-win situation.
Cazul I: mă parfumez şi cuceresc masculii, după care mă apuc de triere; sau Cazul II – îi atac, pe la spate, cu un puf, maxim două, în mijlocul străzii, şi ei cad ca muştele, îmbătaţi de feromoni.  (…Si iată, prin înlănţuire, Cazul III: dacă mă consideră nebună şi mă depun la secţia de poliţie, tot e bine, acolo îl voi întâlni, poate, pe poliţistul gras care scrie chitanţe; îmi aduce aminte de titel, deci o să-l rup în două!).