Căutări pe Goagăl

on June 1, 2010 in Trimiși aici de Google însuși

**
update 1 iunie © Manon:
ceva special simt pentru tine.
Perrr-fect! Ca să nu mai pierdem timpul, să îți explic cum o să fie: tu simți ceva special pentru mine, eu mă îndrăgostesc de tine. După o perioadă, tu te sui în vârful dealului și strigi prinde-mă, prinde-mă! Fază la care eu te părăsesc.

2 Responses to “Căutări pe Goagăl”

  1. doru says:

    1.Stii, imi amintesc ca atunci cand bunica vedea ca vreo gaina da semne ca vrea sa cada closca, si incepea sa stea prea mult pe cuibar, o lua frumos de picioare, si ii turna cateva cani cu apa rece in regiunea aia…stii unde, acolo unde simti si tu ceva special. Incearca, deci, cateva dusuri reci, acolo, s-ar putea sa-ti prinda bine. O sa simti poate ceva special in tot corpul, dupa aceea. Sper sa fii bine.

    2.Ok, am inteles…dar cum se manifesta? Daca e temporar, cu pauze, nu-ti fa griji, trece repede. Pana diseara ai sa uiti cum ma cheama. Evita, totusi, sa nu freci locul dureros, pentru ca se inflameaza si iese ceva lichid. Daca insa e permanent, e de competenta medicului…daca nu ma insel, se cheama priapism, si se rezolva medical, cu injectii in zona afectata. Get well soon. Evita psihologii, s-ar putea sa ai surprize neplacute.

Leave a Reply