Archive for June 28th, 2010


Raport:

Subsemnatul Vigilentu Florin, angajat al firmei de pază și protecție American Eagle SRL din anul 2008, raportez:

– pe data de 18 iunie 2010, imi desfășuram serviciul regulamentar, în schimbul 2, la SC Penny SRL (mă scuzați), în postul nr.1 (intrarea în magazin).

-în jurul orelor 18.oo am fost solicitat de catre vânzătoarea Avădanei Petronela să intervin pentru rezolvarea unei probleme apărute pe raionul de marfuri alimentare, la casa nr.2.

-m-am deplasat imediat la locul indicat și , plin de tact , calm și responsabilitate am încercat să aplanez un început de conflict  între numita Cărăuș Florica și vânzătoarea de la casa nr.2 a  marketului.

În timpul discuțiilor purtate intre cele două, pe tema țigărilor și a fumatului in general, într-un moment de neatenție, o cutie de pateu de ficat de porc (nu știu de unde a luat-o doamna Cărăuș) a culcat-o pe Avădanei Petronela la pământ.

-am chemat ajutoare prin stație și nu am folosit armamentul din dotare avand de-a face cu femei.
În timp ce vorbeam, numita Cărăuș Florica a vrut să-mi smulgă stația din mână și m-a zgâriat pe față, în  busculada creată m-a lovit deasemenea cu capul în lucrarea dentară abia terminată în vederea oficierii casătoriei de luna viitoare.
-cu toate acestea, am reușit să încatușez inculpata și să o conduc in mașina de intervenții chiar dacă am fost scuipat și injurat in permanență.

-menționez că vânzătoarei Avădanei Petronela nu am mai putut să-i acord primul ajutor pentru că inculpata ar fi fugit.

După ce am predat-o echipajului pe inculpată, mi-am reluat postul și atribuțiile in primire și mi s-au acordat primele ingrijiri medicale de către doamna Petronela care are curs de prim ajutor.

Declar, susţin şi semnez după ce am luat la cunoştinţă de întregul conţinut şi am completat personal datele din prezenta declaraţie.

Declarație

Subsemnata Firavu Lucia zisă Franțuzoaica, fica lui Firavu Eusebio si a Firavu Magdalena, domiciliata in Bucuresti , str. Razoare nr.22, declar urmatoarele:
In data de 18 iunie  mă aflam in vizită la domiciliul familiei Cărăușu Ion zis Nuțu de unde am plecat împreuna cu sotia acestuia, Florica Cărăuș numita  Gioconda, la promenadă prin cartier că nu mai fusesem de când l-am cunoscut pă Nuțu.

Ajunse in fața supermarketului (nu fac reclamă gratuită) am intrat, la insistențele inculpatei Gioconda, că eu nu suport spațiile inchise de cand am fost condamnată pe nedrept într-o speță asemenătoare și nu-mi mai trebuie, în veci.

De cum am intrat, Gioconda a zis ca vrea sa-i facă o surpriză lu Nuțu și să o ajut să ia din magazin niște zacuscă din ciuperci că-i place la nebunie dupa ce bea vinu de i l-am adus eu.
Mi-a zis să nu pun nimica in coș, că banii i-a uitat acasă in sertar și că va plăti cu cardu.

Eu mi-am dat seama că așa ceva nu este cinstit și am refuzat-o categoric cu toate insistențele și zbierătele ei.

Da, recunosc, m-am enervat peste masură și i-am dat un pumn în cap să se invețe minte, da ți-ai găsit pă cine să educi, pă Gioconda?! Precizez că urma de violență de pe față este mai veche și nu doresc să declar nimic în legătură cu ea.
Cănd am văzut că nu mă ascultă, că eu am mai trecut prin deastea, am preferat să plec din magazin sa nu mă bage la complicitate și pă mine.

Ajunsă afară, am auzit în spatele meu, în magazin, o incăierare, dar nu am dat importanță crezând că este un exercițiu de antrenament al baieților de la pază, care, din greșeală, au venit la adresa menționată la începutul declarației și m-au invitat la sediul Politiei.

Declar, susţin şi semnez după ce am luat la cunoştinţă de întregul conţinut şi am completat personal datele din prezenta declaraţie.

P.S. N-as vrea să fiu in pielea Giocondei, eu i-am spus!