Declarație 3 – ©GEO

on June 29, 2010 in Ridendo

Declaratie pe propia raspundere,

Subseeeemnaaaatuuuul, Petruț Dumitrică, aici de față, client fidel al Penny srl-ului, poa să confirme doamna Petronela, că mă știe de cănd lucra  barmaniță la nea Vivi Mexicanu, declar  tot ce-am văzut în legatură cu bătaia din magazin atunci cănd mi-a rupt Gioconda lu Nuțu tricou din Italia.
Declar că eu stăteam la rând, corect, că nu mă grăbeam, să plătesc sticla de Bibanu, pă care mă trimise Gogu a lu Chisnovatu s-o cumpar că era rându meu.

Mentionez că era după program, adică din timpu nostru liber.

Mai declar că Gioconda era in fața mea cu Franțuzoaica si vorbeau despre o carte. Ca ele se pricep și la cărți, da nu le nimeresc, mai mult iau banii degeaba la oameni.

Când ajunsără la casă îi zisără Petronelei ca s-au uitat, numai, la parfumuri, și dădură sa treacă.
Mai declar că doamna Petronela a țipat atunci la Florin, de-am scăpat coșu din mână, că ăsta dormea cu ziaru-n cap la intrare.
(Să tot pregătește pentru noaptea nunții, așa-i zice domnu Gelu, șefu lui.)
Gioconda de frică a scos toate cumpăraturile, le-a pus pe bandă și i-a facut Petronelei tot felul de gesturi obscene pă care nu pot să le reproduc momentan.
Atunci doamna Petronela i-a smuls salba de la gât Giocondei și Franțuzoaica a fugit afară pă lăngă Florin.
Mai declar că Gioconda i-a aplicat o cutie de pateu in frunte, de-a cazut secerată doamna Petronela, dar si-a revenit repede avea o sticlă de apă lângă ea și a stropit-o lumea când a sculat-o.
Până la urmă, Florin a reușit să-i pună cătușele că nu prea știa cum funcționează și era să se prindă singur. In timp ce am incercat să-l ajut pă Florin, Gioconda mi-a rupt tricou nou care pentru mine are o mare valoare sentimentală, drept pentru care fac această declarație.

Declar, susţin şi semnez !

3 Responses to “Declarație 3 – ©GEO”

  1. Irina says:

    hai ca incepe sa imi placa! Geo..ai mila de tastatura mea…iar a incasat niste lichide :))

  2. Geo says:

    Domnișoară Aurica, până vine Nona, faci tu oficiile de gazdă?
    Mulțumesc frumos, răman dator!

Leave a Reply