Archive for September 3rd, 2010


Îmi aterizară oameni, din google, în jurnal.

Ia.

  1. nu ma fa sa plang se uita. Cazul unu: Nu mă fă să plâng și voi uita mai ușor. Corect. Apa sărată scursă din ochi pecetluiește experiența amară. Bonus: dacă n-o faci să plângă, ai șanse și la iertare.
    Cazul doi: Nu mă fă să plâng, se uită oamenii. Asta e și mai grav. Bonusul dispare, înlocuit fiind de “Nu ai pic de decență, trogloditule!“.
  2. te pupa mami. Ia! Vezi, Bianca, ziceai că nu mai sunt none în zonă… E plină lumea de ele, uite, unele deschid pagina de google și aruncă în eter, tuturor, pupătura! 😉
  3. nicio fapta buna nu ramane. Ba rămâne, la arhivă. Arhiva e în beci. E invazie de șoareci, de la secetă, dar ei nu reprezintă niciun pericol, i-a omorât pe toți inundația masivă de ieri.
  4. cand ma vede i se lumineaza ochii. Ce frumooos… Deci e pe drumul cel bun, staționând cu farurile aprinse. Dă-i și tu flashuri și zâmbește fermecător. Simplu.
  5. cine tine jurnal. Mă faci să prestez un autodenunț. Fie: extra-tereștrii.
  6. injuraturi prin telefon doar o voce. Greu. N-o să apuci să zici morții, că cealaltă voce va reacționa cu mă-tii.
    Încearcă declarație de iubire prin telefon. Garantez muțenie absolută din partea necunoscutului de la capătul celălalt al firului.
  7. caut menajera 1 zi pe saptamana. Doar atât? Insistă! Caut-o măcar trei, patru zile, ca să ai mai multe șanse de a o găsi.
  8. imi ti inima intre palme. Șubred, ți -ul ăla, o s-o scape repede, dacă faci greșeli.
  9. ai facut bot nu imi admiram picioarele. …Mă uitam, doar, la cât de mult păr am pe ele. Plus că mă și întrebasei de nevastă, când o las… Sau, eu știu, îmi sugerai ceva și nu am înțeles eu? Dracu să vă mai înțeleagă, de femei sucite!

nimic, nimic?

on September 3, 2010 in Oglinda 18 Comments »

Ieri mi-am întins privirea, streașină, în jur, să nu-mi atârne gândurile în afară, că e rușinos. Mă agățam cu ochii de ceea ce vedeam în jur, dându-mi șuturi discrete în fundul cerebelului, găsește, femeie, un subiect, și scrie, îți vin oamenii în jurnal și tu îi servești cu postul de ieri?

Nimic. Vid.

Azi noapte am lăsat computerul deschis, zic, poate visez ceva și mă reped să scriu… Și am visat, dar nu-i de povestit, că are lacăt de cenzură.

Azi dimineață, când am deschis clapeta laptopului, în bara de jos clipoceau o mulțime de ferestre de messenger, dragii mei, dragi, mă dibuiseră și invizibilă…

Și uite, scriu acum… nimic.

***

Dar în P.S. am subiect. 🙂

Vă doresc un uikend minunat și sunt aici, dacă aveți chef de taină. …Sau de-un subiect anume. Sau de muzici.

Aștern la ușa Jurnalului, covoraș de intrare, nimicul, și vă invit să îl călcați în picioare.
…Scutur eu, pe urmă, din el, un subiect.