postul de la miezul nopții

on November 22, 2010 in Oglinda

Sunt atât de obosită încât îmi vine să îmi fac somnul perniță și să-l legăn pe picioare, cât timp mai citesc eu ceva. 🙂

Am trecut pe aici ca să nu plângă jurnalul, căci am oftat, azi, de vreo trei ori, cu ochii în pagina out.ro dar cu picioarele pe fugă – din pricina telefonului care vibra în buzunar.
Na, jurnărel, te mângâie mami și pe tine, acum, să faci nani liniștit, că e miez de noapte. Tu n-ai voie să rămâi al nimănui, că mai aterizează prin pagini sufleţei triști care au nevoie de tine, ori oglindă, ori să mai râdă și ei un pic…

Pentru cititorii cei dragi las un link; melodia îi place Mariei, Maria face parte din sufletul meu, deci cântecul m-a prins și pe mine, eu îl arunc, in eter, celor ca noi, și tot așa… rotund. …Sau spirală.

Don’t let go
Never give up, it’s such a wonderful life…

12 Responses to “postul de la miezul nopții”

  1. liseli says:

    hai de manuta la culcare, melodia mearga pe replay in gandul de veghe, iphoanele doarma si ele, o zi noua ne asteapta proaspete si gata de alegatura! vise dulci, pe cat se poate! 🙂

  2. Bear Grylls says:

    Na,ca am deschis prea tarziu…In timp ce tu dormeai eu m-am trezit de vreo doua ori din cauza zgomotului ploii,m-am hotarat pe la 7 sa cobor din pat si sa ma pregatesc pentru o zi grea si urata si pentru un rest de saptamana si mai urat.Dar tot am apucat sa aud ca la Bucuresti o sa mai iasa azi si soarele…Buna dimineata,Nona!

  3. Unu mic says:

    Pe la 8:10 in dimineata asta a iesit soarele pentru cateva minute si era asa de stralucitorrrrr. A iesit doar sa ne salute si apoi s-a intors la ale lui, va urez o zi frumoasa si cu soare in suflet.

  4. PumpkineilA says:

    In fiecare zi de ceva timp cantam in gand sau cu glas tare spre uimirea trecatorilor si celorlati, aceasta melodie. Mai ales dimineata-ziua-lapranz-seara-noaptea-disdedimineata si mai ales cand ma uit in inima mea sau incerc s-o citesc pe-a lor. Acei importanti “lor”. Azi nu am cantat-o, nici ieri, de cateva zile de fapt. Multumesc pentru dojana blanda.
    ‘ai sa-ti cant de somn linistit, leganat de visul cel mai vis dintre toate.

Leave a Reply