indexul listei ZE

on November 30, 2010 in Oglinda

Zelistul arată că out.ro, pe care l-am scos în lume în februarie anul curent, e pe poziţia 777. Sunt aproape 60.000 de bloguri înscrise, maaamăă…
Pun şi eu informaţia în jurnal, până când nu pic.
Habar n-am cum se face monitorizarea aia, şi ce numără elfii din zelist.

Io mulţumesc cititorilor, că nu mă părăsesc în momente de restrişte. Şi blogurilor prietene.

Momentul e solemn, aşa că încing, aci, în eter, o horă virtuală pupătoare. 😉

Vă iubeşte mama lor. 🙂

6 Responses to “indexul listei ZE”

  1. Bogdan T. says:

    Unii spuneau ca forumulele de calcul ale Zelist sunt inteligente insa eu am niscaiva obiectiuni. Observatii proprii cu ochiul liber:
    – nr de postari conteaza, dar in mod infim
    – traficul, daca e putin, e vax. Nu e nicio diferenta intre o saptamana cu 200 de pageviews si una cu 300. Si nu ma refer ca nu se mai simte cand esti in primii 1000 sa zicem. Diferenta asta nu prea se simte nici daca esti pe pozitia 50.000+. Nu pot sa ma pronunt ce se intampla la un trafic decent deocamdata.
    -Linkurile CONTEAZA. Daca este ceva care te propulseaza sigur in zelist sunt linkurile. Ce mi se pare foarte prost gandit este ca nu conteaza calitatea lor. Adica daca eu ma apuc sa fac schimb de link cu vreo 200 de insi, garantez primii 1000 in zelist rapid.
    Dupa mine ar trebui sa puna mai mult accent pe linkuri organice (aka cand scrii tu ceva in post is pui si URL-ul meu), decat o simpla mentiune in blogroll. Zic si io…

    Atat pot sa ajut. Poate vin altii ceva mai priceputi la SEO si iti vor da argumente mai amanuntite.

  2. Ema says:

    Asta da horă 🙂

Leave a Reply