no way

on November 15, 2010 in Oglinda

Nici nu ştiu dacă trebuie să mă amuz sau să mă sperii. 🙂

Şedinţă cu Rectorul.
– Auzi, Nona, nu te mai ocupa tu de toate, ai oameni. Tu trebuie să stai la birou şi să îi coordonezi. Să îi conduci.
Îl privesc direct în ochi, căci, doamne, astea sunt momentele în care îmi aduc aminte ca “urgent” este un cuvânt magic, ce are fatalmente, sensuri diferite pentru români. Pentru mine are sensul din dicţionar. Pentru alţii, “las’ pe mâine”.
– Domnule Rector, iertaţi-mă dacă par insolentă… dar… dumneavoastră vorbiţi de “stat la birou”? Cel care aleargă cât toată şcoala la un loc?

Rectorul e taur. Ca şi mine. Îi mobilizează pe oameni personal. N-am întâlnit, încă, un om din zodia asta care să stea în scaunul directorial bumbeni. Fără să alerge, să se agite, să simtă pulsul evenimentelor, fără să caute, să scormonească, să descopere problemele din faşă.

O să stau pe scaun, în concediu. N-am timp, acum.

11 Responses to “no way”

  1. Evergreen says:

    Ca bine le mai zici. Ce-om avea noi taurii astia mai Nonette? N-am putea si noi sa staaaam cat e ziua de lunga si sa dam directive-n stanga si in dreapta?

    N-am putea… nu

    :*

  2. Evergreen says:

    :* Da, dar si cand iese treaba…

  3. crisu says:

    Ador taurii !!! Hehehe…vorbesc de zodie .
    Cea mai compatibila zodie cu zodia mea …
    Nona , din cauza asta am avut noi un clik 🙂
    Esti un perpetuum mobile !

  4. George says:

    Esti mai sigur de lucrul pe care il faci cu mana ta 🙂

  5. Bear Grylls says:

    Da,te inteleg.Si eu sunt taur.Si tot asa nu ma simt bine daca nu vad totul cu ochii mei.Alergatura are partea ei buna-face bine la silueta.

  6. Unu mic says:

    Desi sunt berbec ma bag si eu la cursa asta.
    Mare dreptate ai Nona cand spui ca romanului ii place sa lase pe maine ce poate face azi. De aceeasi problema ma lovesc si eu, ca imi si spune lumea la sf. programului: iar ati muncit pe rupte sefu (nu imi place sa mi se spuna asa dar…).
    Si da, la sf. zilei cand trag linie treaba este buna datorita faptului ca stau la fundul lor si ii imping de la spate(nu pe toti dar pe majoritatea, da).
    Tine-o tot asa (cat vei mai putea) ca sa ai rezultate maxime.

Leave a Reply