babaul – organ legal

on March 22, 2011 in Sub lupă

Sunt în taxi.
Prin staţie se aude: Atenţie, colegi, respectaţi trecerea de pietoni de la coloane… Babaul e în zonă.

Deci noroc cu babaul pentru bieţii pietoni.
Altminteri… Taximetriştii servesc zebră medium rare.

11 Responses to “babaul – organ legal”

 1. dada says:

  :))) deci e bun si babaul la ceva altfel multi dintre noi eram deja abtibild !

 2. Evergreen says:

  Baubau asa i se zice acum gaborului.

 3. Evergreen says:

  Nici eu. Eram mirata, dar am ratat semnele de exclamare… Pfff. As fi curioasa sa-i stiu toate denumirile… babau e chiar dragut

 4. Unu mic says:

  Cap de creta, “omu legii” :)))))) asta ma distreaza cel mai tare., auzi tu la ei “oamenii legii” care lege in tara asta?

 5. Bear Grylls says:

  La mine in oras taximetristii respecta trecerile de pietoni.Cei care nu opresc la zebra sunt fitzosii.Am scapat cu viata,ca prin minune,de mai multe ori,desi traversez intotdeauna regulamentar.

 6. Ioana says:

  Eu nu-s din Bucureşti, dar de fiecare dată când am fost la trecerea de la coloane (că la alea de la Gara de Nord bănuiesc că se referă) a trebuit să mă opresc şi să dau eu prioritate taximetriştilor. Deci e nevoie de “babau” acolo, fir-ar să fie de treabă 😛

  P.S. Azi v-am descoperit blogul, aşa că: bine v-am găsit! 🙂

 7. Bianca says:

  A mai observat cineva ca au inflorit copacii, pasarile au inceput iar sa cante triluri zglobii si interminabile, iar dimineata pe la 6 si ceva e deja lumina? 😀 Temperaturile sunt numai bune, autobuzele sunt mereu aglomerate, iar in taximetre se aud statiile acelea radio suparatoare, care scot cate un “puf” dupa fiecare trei cuvinte… in care se anunta soferii sa aiba grija la posibilii ghinionisti care pot deveni placinte pe zebra. Taxiul ca taxiul, pe mine era sa ma calce politia, eram in mijlocul trecerii de pietoni, iar soferul politai a accelerat, noroc ca am accelerat si eu la timp, ca altfel puteau sa-si scrie singuri amenda si nu era prea placut ptr. imaginea stimabililor.
  Mai bine mai mergem pe jos, dar sa evitam traversarea strazii.O primavara frumoasa, Manon! 😀

Leave a Reply