andrisantul necunoscut

on October 15, 2010 in Trimiși aici de Google însuși

Auziţi, sufleţei, voi ştiţi că eu pun în jurnal căutările de pe google aterizate aici doar când nu am ceva de scris, da?

Aşa. Mă rog, unele îmi ies chiar haioase (deci asta da, modestie, giizz…)

*

Fac o introducere. …Adică a doua.
Azi sunt îmbrăcată într-o salopetă de blugi care pare că e luată pe dos, căci are cusăturile pe faţă.
Părul îmi stă oarecum. Gen arici prins între ulucile gardului.
Deci, cu acest aspect de fermier beut – am venit la şcoală.
Dar am fost simpatică şi zglobie iar Irinuka mă strigă Scăpărici.

*

Azi, pe lângă căutările clasice manon out, că îmi şi vine să pufnesc în râs de bucurie  (de atâta out am ajuns să fiu cam in) avem patru dileme care ne captează atenţia. Mă rog, pe-a mea.
Dacă inspiraţia mea este ofilită, vă invit pe voi să le răspundeţi gugălitorilor, că e vineri şi vine uikendul deci n-avem altă treabă decât odihna. 😉

1. ma claxoneaza pe strada. OK. Înţeleg că ai vrea să te calce, direct?

2. cum se scrie o foaie de jurnal. Exact cum scriai şi foaia de caiet. Diferenţa, însă, e considerabilă: pe caiet bifai răspunsuri pentru profesoară, în jurnal punctezi întrebări către tine.

3. pareri despre cartea manon lescaut. “Manon Lescaut” este o carte mică, se citeşte repede, istoria e fluidă, are dialog şi accente romantico-dramatice.
Ceea ce trebuie să reţii din ea, dacă eşti femeie, e povestea de iubire, iar dacă eşti bărbat – doar faptul că Manon este un nume franţuzesc feminin.

4. cum trebuie sa fie perechea mea. Nu te cunosc, aşa că încerc un răspuns general. Trebuie să fie ca o pereche de pantofi de ăia, buni. Să se asorteze cu tine, să nu te strângă, să nu te bată, să nu aibă miros urât, să aibă calapod bun ca să nu calce într-o parte şi să fie uşor de curăţat, la o adică.

*

Atât am acum de scris. Sunt cuminte, că nu îmi stă părul bine. 🙂

Vă pup direct în frunţi, de uikend minunat vă doresc!

22 Responses to “andrisantul necunoscut”

 1. Bianca says:

  Tare numarul 1. daca nu o/il claxonau nu mai ajungea sa dea search pe google. :))

 2. desteapta says:

  intervin doar sa precizez 2 lucruri..
  azi am fost in constanta unde am mancat” spaghete a la Manon” la restaurantul Dolce Vita.Cred ca ai un fan acolo 🙂
  2.) Manon Lescaut e o carte absolut superba pe care am citit-o dupa” Dama cu camelii”.Ai un nume absolut minunat(nu cred ca exista o gramatica corecta in ce am scris,da nu conteaza:) )

 3. desteapta says:

  erau bestiale,ditamai potia 18 ron…sunt mai grasa cu 2 kg acum
  dupa sufletul omului au fost facute,clar:)

 4. Unu mic says:

  Punctul 3….O-BI-EC-TEZ….Cum adica “Ceea ce trebuie să reţii din ea, dacă eşti femeie, e povestea de iubire, iar dacă eşti bărbat – doar faptul că Manon este un nume franţuzesc feminin”
  Adica vlei sa zici da doal femeile-s capabile sa inteleaga iubilea?
  :((

  • Manon says:

   Nuu, dlagostea mea, nuu… Balbatii tlebuie sa inteleaga ca Manon e nume de femeie…Ca ei cred ca nume de mascul.
   Ia vino la mami, sa te imblatiseze un pic. 🙂

   • Unu mic says:

    Aplopo de volbit asa, gingash….intr-o seara vorbeam cu iubita mea asa si ea la fel cu mine si intr-un moment de maxima intensitate a vrut sa spune ceva despre Iubire Pura dar a iesit ceva de genul : IUBILE PULA….=)), so be carefull cand te pisicesti :d iar sarut este SALUT…:d

 5. anda says:

  Știu ca-s nouă p-aci, dar si io vreau in brațe!!!
  Și io-s Scaparici uneori din cauza părului, dar cel mai adesea din cuza pantofilor cu un numar mai mari… Nu pot sa mă abtin! Daca-mi place, imi place!Si ca să nu ramân fără, mai bine-i iau mai mari. Stiu io? Să nu-mi crească piciorul!

 6. Iulia says:

  Manon, esti absolut geniala, esti perfecta … in exprimare 🙂
  si nu doar. Da capsorul al’ minunat sa-l tzuc!
  “Trebuie să fie ca o pereche de pantofi de ăia, buni. Să se asorteze cu tine, să nu te strângă, să nu te bată, să nu aibă miros urât, să aibă calapod bun ca să nu calce într-o parte şi să fie uşor de curăţat, la o adică.”
  Mi-a mers direct la sufletel, mi-a trecut rapid prin stomac si iute iute direct in sange, dupa care a ajuns sa oxigeneze breinul si m-a lasat asa… cu pieptul plin, ca vantul la pupa. Te adorez la maximum!

 7. Mihai Albu says:

  Îl contrazic pe Zaharia Stancu, sunt de acord cu tine şi aş mai adăuga: să fie din piele veritabilă, bine lipită, să reziste la intemperii, să se asorteze la anotimp, să nu fie purtată, să fie lustruită, să nu te roadă, fără limbă sau şireturi, să-ţi scoată glezna în evidenţă, să te facă să arăţi cochetă, impunătoare, invidiată. 🙂

Leave a Reply