înmulțire prin diviziune, fără fecundație.

on September 18, 2011 in Oglinda

Am spus-o și o repet: felul în care scriu eu nu rezonează în mase, ci în individualități.

Nu m-am împrietenit cu bloggări, căci nu sunt bloggăriță.

Nu fac reclamă jurnalului, pentru că e jurnal, nu ziar virtual.

Am cenzurat, la comentarii, doar trei imbecili – și n-aș fi făcut-o (dacă mă insultau doar pe mine), însă bietele loaze îi bălăcăreau pe prietenii mei.

Cineva, nu știu cine, mă citește și a avut inițiativa de a pune linkuri cu articolele mele pe un site (te rog eu, n-o mai face).
Și a deschis cutia Pandorei.
Căci în virtual, pitiți bine, se află mulți (prea mulți, doamne!) dăștepți ai puștii mele, din categoria înmulțire prin diviziune, fără fecundație.

Așa.

*

Aș dori, acum, să am o discuție cu ai mei only.
Căci am o nedumerire și mă gândesc să o zdrențuim împreună.

Ce fel de personalitate, cât creier și ce număr de coaie poate avea un om care, citind articolul acesta:

inocență cu perversiuni

răspunde așa:
“cred ca autoru’ a dat.o.n bara cu vreo cucerire de.a lui, ma rog tentativa nereusita..si acum incearca de fapt sa nu.si asume vina :)) e prea pornit pe niste carari ce nu prea isi au locul in capul unuia care stie ce vrea si mai ales stie ce sa faca pt a obtine ;)” ???

Deci gizăs.

Manon, “autoru”, e femeie, you moron.
Tu ai descoperit ce sex N-AI?

11 Responses to “înmulțire prin diviziune, fără fecundație.”

  1. Mădălina says:

    Specimenul cred că își caută „nucile”. Sau stafidele. Și cred că face parte din categoria aia: cu cât e gura mai mare, cu atât mai puțin are în pantaloni. Și cred că mai are o lipsă importantă la mansardă. Sau poate neuronii lui, așa puțini cum sunt ei, sunt atrofiați de nefolosință.
    Nu are sens să te necăjești cu specimene de genul ăsta, Nona. Uite un hug mare și un pupic de la mine!

  2. M. says:

    E multe specimene pe planeta 😀

    Un pup mic ca sa treaca un of mare si astept o noua pagina in jurnal 🙂

  3. julie says:

    :))) Daca n-ai aflat cum sa obtii ceea ce vrei,iata acum esti “pornit” pe carari :)) Vai…Hup!

  4. Antonia says:

    Multi vad putini pricep!te pupacesc mult mult!

  5. doru says:

    …“cred ca autoru’ a dat.o.n bara cu vreo cucerire de.a lui, ma rog tentativa nereusita..si acum incearca de fapt sa nu.si asume vina 🙂 ) e prea pornit pe niste carari ce nu prea isi au locul in capul unuia care stie ce vrea si mai ales stie ce sa faca pt a obtine 😉 ” …

    AAA…şi tu ai venit să-l salvezi pe sărmanul nenorocit care nu ştie să se ducă singur să-şi procure cele necesare din colţul străzii, la lăsarea serii…

    Şi, păzea, se trezeşte Superman, care stă la pândă. Păi da, cum se putea să nu sari în ajutor, când compasiunea nu te mai poate suporta şi izbucneşte erectil, salivând??

    Ia zi, nu-i aşa că au început să-ţi curgă balele râu numai cand ai mirosit cuvinte cu sens profund, de genul “sutien”, “bucă”, “penis”, “chiloţi”, “munte” şi alte forme de relief…Uite, le-am aşezat aici, la un loc, să nu te chinui să le cauţi (e posibil să-ţi pierzi “avântul” până înţelegi ce spun), şi după aia nu mai poţi “ajuta” pe nimeni.

    Înţeleg că tu obţii cam tot ce vrei de la viaţă. Totuşi…cum naiba de nu ai reuşit să faci rost şi de un dram de creier?? Nu l-ai fi folosit, da’ măcar îl puneai la frigider să ai cu ce te lăuda prietenilor când te lăsa muşchiu’ de bază.

    Da, autoru’ nu-şi asumă vina pentru că tu ai citit din tot articolul doar cuvintele alea, ţi-am zis care, şi nu le mai repet, ca să nu provoci scurtcircuit umezind monitorul când ţi se umple gura de salivă.

    A fost, da, o tentativă nereuşită de a te face să-ţi aduci aminte că “una” din cele pe care le “cucereşti” de la colţ de stradă, s-a chinuit şi te-a adus pe lume, din păcate, vai de capu’ creionului tău, ca să poţi “ajuta” pe cei nevoiaşi cu sfaturi înţelepte.

    E limpede, pe unii trebuie să-i laşi în zeama lor, mai ales când limba lor, flasc atârnândă, semn al inteligenţei native profunde, picură adevăruri existenţiale supreme, precum o conductă spartă.

    Gizăs. Dacă mai trăia Ţepeş, era tare ocupat azi. Cu împuţinarea/sodomizarea imbecililor de tipul celor menţionaţi.

    Oare… a prins ideea, sau…i-am stârnit sărmanului nevoile??

  6. doru says:

    Ca să răspund şi la întrebare, personalitatea, creierul şi numărul de ouă, evaluate cantitativ şi însumate, dau ca rezultat un număr, evident, negativ. Iar posesorul lor, e un zero de mult dincolo de virgulă, în dreapta ei. Aşa că e bine să fie scos de sub radical, eventual de urechi şi propulsat spre evoluţie (la care a întârziat un pic), cu ajutorul piciorului plasat în dos, cu eleganţă.

    Şi apoi, ignore.

  7. Evergreen says:

    Arata-mi-l sa-i rup beregata… :)))) Rrrrr… Mintea lor n-are valoare (ca sa fiu in cheia comentariului).

  8. julie says:

    Mami, totul bine?Treaba multa cu masterul sper!Mi-e dor de-o postare, o melodie, o analiza ironica, o descarare a sentimentelor, un desen animat ceva, de tine aici, dar am cuminte rabdare …Te hup!

  9. evergreen says:

    Hihi. Pai daca nu io, atunci cine?

Leave a Reply