pe asta trebuie s-o vedeţi

on June 27, 2011 in Sub lupă

Mic disclaimer înghesuit în paranteză: Eu cred în viaţa de dincolo de noi. Şi mă refer, biensur, la cea de pe alte planete, nu la cea de după moarte. Şi în aia cred un picuţ, dar n-am cu cine să combat, până s-o întoarce careva de …acolo.

Trebuie să vedeţi ASTA.
Şi pe urmă poate stăm un pic la taină.

E vară, am voie să aberez şi altfel. 🙂

Pup cititorii. 😉

15 Responses to “pe asta trebuie s-o vedeţi”

 1. Evergreen says:

  Uaaah… ce tare! Și eu cred în extratereștrii, dar nu cred ca-s verzi :*

 2. Evergreen says:

  Asea! Io le-am transmis un mesaj astora din spatiu. Sa nu fie nici rosii, ca ma supar. Orice alta culoare. Bleu. Vernil. Kaki.

  :* cand mergem la observator, ca fetele?

 3. Viorica says:

  Mothership am vazut-o, fleet nu prea. Mi-ar fi placut sa fiu acolo. Incepusem sa nu mai cred in ei 🙂

 4. Evergreen says:

  Nonette, be proud my dear, mă curăț. Am depășit starea de -aoleo să mor eu ce mă doare- și-s chiar pe drumul recuperării. O fi și de la gândul că plec la mare. Deci, de demonei mă las încet-încet. Cu munca… nu cred

  :*

 5. Robin Hood says:

  Ingere, de ce nu te intrebi pe tine cum este? Reincarnarea exista, chiar daca in biserica nu este acceptata pe fata cum se spune, preotii cred in ea! Iti dai seama totusi ca daca ar accepta-o fatis ca nu ar mai putea manipula usor!Cam asta este………

 6. Prahovean says:

  Hmmm… Eu cred că acestea sunt tehnologii secrete, ținute ascunse. Destui zic că sunt un obsedat al New World Order, dar eu cred că sunt realist. Destule tehnologii au fost întâi ținute secret, abia după ce s-au făcut alte descoperii au ajuns publice: cazul teflonului. Ceea ce noi primim ca noutăți nu sunt descoperirile de azi, ci de cele de alalteri, nici măcar de ieri. Părerea mea. Dar de ce ar manipula așa? Eventual ca să facă oamenii să accepte niște minciuni de ale lor într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat ca venind de la extratereștri. Sau poate, cel puțin în acest caz, a fost o scăpare că au fost văzute acele vehicole pe cer.

  • Manon says:

   whoa, dragule, stai putin… Ei zic UFO. obiecte zburatoare neidentificate nu inseamna extraterestri, neaparat. dar filmul e cool si netrucat, asa pare. cool.

   • Prahovean says:

    Nu, nu cred că e trucat nici eu, cred că este autentic. La fel, fenomenul UFO e real, fie că îi atribui origini pământene, extraterestre sau din lumea duhurilor.

 7. Robinhood says:

  De viata de dupa moarte spuneam si IO……..

Leave a Reply