Stan şi Bănică

on April 30, 2010 in Ruşini mondene

Rămăsesem cu palpitaţii, ieri, de când m-a spurcat latrina aia umană, şi când auzeam o sonerie îmi fugea inima pe mijloc. Partea bună e că fricile mele au stârnit hazul vostru, care l-a activat pe-al meu, drept urmare, azi noapte, recitind Iştenem-ul, am râs şi io, detaşată.

Aşa că azi dimineaţă am avut curaj să mă uit pe un post TV care se ocupă cu difuzarea de sonerii sub pretextul muzicii, să fac, zic, puţină mişcare.
..Care mişcare s-a transformat în stat bumbeni pe scaun, cu ochii lupă asupra celor două clipuri muzicale care m-au lăsat şi mai ruşinată ca ieri.

Lolita mioritică
Prima fiinţă care prestează are ca nume de scenă: Alexandra Stan. …După catalog.
Melodia, în engleză, să n-o înţeleagă şi biata maică-sa, prezintă ca temă principală invitaţia de a-i suge fetei lolipopul, scuzaţi crudităţile de limbaj, dar aşa e.
…Că veni vorba de lolipop, artista are alură de Lolită deci minoră; recomand citirea cărţii şi evitarea acestei ecranizări care se poate lăsa cu finalizare la bahau, culoarul pedofili.
Un biscuit de copilă, sub ochii mei severi, dă din cur sugestiv a invitaţie la viol, plimbă limba peste buze ca actriţele de 3X-uri, penetrează cu priviri experte ecranul cât să te convingă că are ştiinţă de toate poziţiile, băleşte didactic pe o acadea şi cam atât, pe toată melodia aia vax .
…Dacă dai sonorul la minim, aştepţi afişarea pe ecran a numerelor care încep cu 89…
Trist. Şocant. De pagina 5.
…Mi-e ruşine pentru mama ei.

Ştefan Bănică prestatorul
Evisul Pelvisul nostru autohton a aruncat pe piaţă noul clip şi s-a îngropat în el, incognito, cu păr pus şi ochelari de geek, în trend.
Din această manifestare video, ochiul meu de soacră, profesionist, reţine că melodia nu va rămâne ca hit şi remarcă un Bănică ce se vrea haios dar e doar prestator neconvins.
Paradoxal, este multă mişcare de figuraţie în fundal, care joacă destul de trist entuziasmul, deşi şpagatul ăla – pe sub care se târăşte Bănică – e perfect, bravo, balerina!
Cred că ştiu de ce e atâta tensiune în noul videoclip, iar veselia, forţată…
… Jinx-ul apare doar la final, când Bănică îi face cu ochiul, din deget, neconvins, iar stăpâna casei se preface că nu înţelege mesajul.
Eu nu mă prefac. Nu  înţeleg o iotă. …Văd, doar, un alt Hei(te)Rup scos pe bandă, în drum spre rebuturi.

12 Responses to “Stan şi Bănică”

  1. Alexandra says:

    am cauta-o si eu p fata asta pe you tube…cine i-a dat si asteai a drumul pe piata muzicala?! Doamne fereste!

  2. Bear Grylls says:

    Despre Lolita mioritica:E o situatie frecvent intalnita in Romania.Provocata,desigur,de parintii care,nestiind sau nevrand sa presteze vreo activitate remuneratare,exploateaza “talentul”muzical al propriului copil contra unor sume frumusele.Copiii canta si pe la nunti si evenimente diverse fara ca gnitorii sa se gandeasca la faptul ca ei au nevoie de multe ore de somn pe noapte si de mers la scoala.Stiu situatii concrete,insa dau un singur exemplu mediatizat:cum arata Madalina nu-stiu-cum de la “In puii mei”?Are vocea si look-ul unei femei de cel putin 25 de ani,desi trebuie sa fie prin clasa a 6-a.

    • Manon says:

      Da, draga mea, ai dreptate, insa ma socheaza voluptatea precoce triviala cu care apar fetitele astea pe scena, lipsa de pudoare si de inhibitii de parca ar fi actrite porno…asta ma sperie, ca imi aduce aminte de uniformele scolare, atat de hulite de unii, insa atat de bune…Copiii isi refuza copilaria, iar parintii par depasiti de situatie…

  3. ete’ valorile Romaniei: cuvrele si impostorii :))))

  4. Unu mic says:

    Ma lasati LOLIPOP-ista in pace. Mie chiar imi place cum linge acadeaua…..ce, mai face si altceva in videoclipul ala?

  5. LoreDada says:

    Clipul fetei e pe principiul “Daca nu poti convinge, atunci macar inceaca sa-i seduci” e strategia folosita foooooooooooarte frecvent la noi, pe piata muzicala.
    D’aia e abndenţă de sexualitate in ziare şi in muzică…pentru ca altfel nu au cum sa mai convinga.
    Unele reusesc asa…altele nu.
    De Banica nu mai zic nimic…ăsta nici nu mă convinge, nici nu mă seduce, nici măcar nu mă zăpăceşte…

  6. Unu mic says:

    Defapt nu mai este nevoie, mi-am adus aminte ca a declarat intr-un interviu ca din greseala s-a impuscat ca boul….Abia astept dubla 🙂

Leave a Reply