cam aşa

on May 23, 2012 in Retorice

7 Responses to “cam aşa”

 1. Laura says:

  Hahaha! Cea mai TARE si ADEVARATA sinteza! 🙂

 2. Urmuz says:

  Marii oameni nu sunt produsele unor sisteme de educatie. Sunt ori geniu ori munca asiduua Insa sistemele de educatie trebuie sa dea acea mare masa de oameni mediu educati care pina la urma sunt cei care dau culoarea si natura unei societati. Intr-o lume grabita si feroce asistam treptat la falimentul multor modele de orinduire sociala si desigur a multor modele de sisteme de educatie. Finlanda din cite stiu are cea mai mare medie de oameni inalt educati, India deloc si totusi ambele dau oameni remarcabili. Calitatea vietii insa in cele doua tari este semnificativ deosebita.Dar drept este si ca mult mai usor poti administra 6 milioane de oameni decit un miliard. Sunt absolut convins ca in urmatorii 3 ani vom asista la evenimente incredibile pentru istoria umanitatii….in 10 ani vor fi schimbari mari la nivelul folosirii energiilor si resurselor, a apei, si a climei. Vor fi redistribuiri de aliante politice si militare care practic vor rescrie toata istoria omenirii. Iar daca in 20 ani nu se vor adopta masuri de protectie , economie si respect fata de natura…..vom porni un COUNTDOWN al propriei noastre extinctii. Noi suntem printre ultimii care inca mai avem acces relativ usor la natura, hrana adevarata si libertate. Sub toate formele ei.
  A-ti vazut filmul EQUILIBRUM?….un oarecare remake al lui Farenheit 451……si totusi….parca te trec fiori de posibilitatea de a deveni real. Bucurati-va de soare, inca putem sta cu grija sub razele lui, de lumina si de restul. Orice sistem uman este perfectibil si oricind criticabil.

 3. Urmuz says:

  Gelu Voican Voiculescu….a spus cindva….viata mea se desfasoara intre clitoris si metafizica……..eu sunt un MOROMETE…la ce mi-ar folosi metafizica…prefer un SPRITZ…si multe altele. Nu am pretentii cu ce era PE VREMEA MEA…..nu am avut nici o vreme….sunt relax , rareori poti gasi pe cineva mai relax ca mine. Miserupi ce membru sau testicul conduce orice minister. Si cu cit trec de 40…..il inteleg pe Gelu… Si de ce nu ar fi asa? Atit putem, pe astia ii meritam…… a spus-o pina si betivanul ala sifilitic de Eminescu. Inselat si de amicu Caragiale cu putoarea Micle. Si cit de frumos si romantic ne-au ramas ei in istoria prespalata…..Imi place viata, al dracului de mult….si trag de ea….abia acuma sunt gata sa incerc toate timpeniile….pt o femeie frumoasa si o sticla de vin bun…..dau foc Romei….cu cartile Alexandriei. Sa va distrati bine vara asta….
  Manon, la cit esti de dragutza si simpatica…cind nu te lasi intristata……ar trebui sa ai lumea la picioare.

Leave a Reply