zice zdreanță-n gândul lui…

on October 10, 2011 in Sub lupă

Mă sună șeful de la Administrație.

– Nona, du-te la magazie, ți-am cumpărat vopsea roșie.
– Ieeeiii, te iubeesc, te iubeesc, așa de repede ai cumpărat-o? Iuhuu!!!
– Doamne, fată, cum te bucuri tu ca un copil…

I-am văzut, prin telefon, ochii. Îi zâmbeau, deși Victor e un serios.
– Fug să-mi iau vopseaua, Victoraș. Îți mulțumesc, credeam că o aștept o veșnicie. Pup. Pa.

Mă duc să mă fudulez la un secretariat.

– Deci, fetelor, am vopsea roșie, să colorez cuierele din foaier.
– Știm,
zice Manu, că atâta te-ai agitat și te-ai rugat de toți, ca să o cumperi… Biata Andreea a venit în fugă cu actele, la semnat, zicea că trebuie urgent, “că mi-e frică să nu se enerveze și să țipe nebuna aia de Nona”…

…”Nebuna aia”…

Știți cum e la bugetari?
Unii muncesc pe rupte, iar alții iau bani, dormind. Jur.
Uneori, ca să poți face treabă, ești nevoit să îi trezești pe câțiva, din somnul efectuat în timpul programului…

Unor oameni le e frică de mine.
Cui?
Le e frică de mine numai oamenilor care și-au câștigat acest drept.
Să le fie!

15 Responses to “zice zdreanță-n gândul lui…”

 1. bare-foot anda says:

  lasa manon drag, ca pustii care au facut usi cu tine stiu mai bine 😛

 2. bare-foot anda says:

  [manon panicoaso :P] deci domnilor frati de jurnal ca sa fie clar: la usi deschise nona a fost super cu noi. da am alergat de nebuni in stanga si in dreapta dar asta doar pentru ca era nevoie. si cand ne vedea ca eram vraiste ba ne-a intampinat cu o imbratisare, ba cu cozonac, ba cu zambetul ei luminos.
  si nu manon, nu te iubim fiindca suntem sclavuti. te iubiim fiindca ne-ai invatat bine si in urmatorul an cand am facut mai mult sau mai putin singuri usile deschise au iesit la fel de super.

 3. Robinhood says:

  :)))))))))))))))))) Ai fost The Best!Cu faza cu frica ai fost super!
  Chiar asa este! La cei normali le este frica de anormali cum spun ei, sau la cei anormali le este frica de cei normali care i-ar putea trezi. Frica naste monstrii, si cand sentimentul de frici de tot felul te bantuie reactionezi asa. Suntem dominati de frici. Asta este normalitatea din aceasta tara!
  Te iubesc!

 4. Robinhood says:

  :)))))))) Iubire esti The Best….
  …Cand te gandesti ca asa e te umfla rasul……. asta se datoreaza fricilor care ne domina…si celor “normali’ le este frica de cei care spun adevarul in fata….astia sunt oamenii dominati si condusi de fricile lor nu de altceva!
  Te iubesc!

  • Manon says:

   Robin, n-am mentionat faptul ca daca nu erai tu, adio vopseaua mea rosie…
   si eu te iubesc. si iti multumesc pentru sustinere, si pentru zambet, si pentru ca tu nu te sperii niciodata de mine cand iti dau buzna in birou ca sa iti povestesc ce idei mai am.
   e bine ca esti.
   stii, doar.

 5. almanahe says:

  Ce rezistent e Victor, era şi pe vremea mea, de “angajat” de UNATC! Bravo ţie, fată! Vopseşte-le cuierele, ca să vadă roş în faţa ochilor! Oci ciornă…pardon, oci reddd!

 6. Robinhood says:

  :))))))))) As minti sa spun ca eu am fost cu vopseaua……a fost colega noastra tot datorita fricii de tine. Iar eu pe tine nu ma supar niciodata ca nu am de ce…….suntem construite pe acelasi calapot …FARA FRICI……frica darama, scade energia……blocheaza totul…devenim zombi cand avem frici mai ales de acest gen, nu mai spun despre alte frici.
  Iti multumesc ca existi!
  🙂

 7. julie says:

  Mami, eu stiu ca tu esti “nebuna”, dar in felul in care denumesc oamenii normali pe cei speciali…ca asa inteleg ei…nu-i bai, noua ne plac nebunii 😀 Hup!

 8. Unu Mic says:

  Pai sa stii ca tu si esti genul de om care sa inspire frica :D, printre momentele de bunatate, de veselie si de griji, uite ca mai ai timp sa si sperii oamenii :))), atunci cei ce trebuie sa se sperie de tine, pai sa se sperieeeee bai nene 🙂

Leave a Reply