creez independență

on September 3, 2011 in Oglinda

Creez dependență.
Zice un el: “Nonuț, taci, ești ca un magnet, creezi dependență!”
…I don’t give a shit, dacă dependența pe care o creez eu nu are prefixul inter.

*

Creez dependență.
Când joci tenis de câmp – la perete, înseamnă că tu creezi, de fapt, independență.
Fair enough.

Creez independență.


7 Responses to “creez independență”

 1. doru says:

  Cand esti ca o floare, plina de parfum, atragi si albine, dar si mushte. Cine e intereat de spini, se ia la tranta cu spinii,in loc sa-i menajeze, si sa-i lase la locul lor, iar cine vrea miere, evident, cauta mierea.

  Scopul acestui Jurnal, din cate am vazut, citind o buna parte din el, este sa te intelegi pe tine, in principal, si faptul ca l-ai facut si public, este pentru cei care il citesc o sursa de inspiratie, pentru a invata si ei din experienta ta. Nu astepti sfaturi, ci intelegere. Tu recitesti ce ai scris mai demult, si repetand de mai multe ori lectura, ajungi la o epuizare a incarcaturii de suferinta care a acompaniat o parte din episoadele prin care ai trecut. Astfel se produce intr-un final cicatrizarea, si vindecarea unor rani, si la tine, si la cei care au trecut prin experiente asemanatoare.

  Si mai e ceva…da, poti atinge maiestria in jocul de unul singur la perete, si poti sa atragi multi suporteri de pe margine, unii chiar se pot apuca sa joace langa tine, la acelasi perete. Sau unii pot sta si privi hpnotizati jocul mingii lovite la nesfarsit, dar aceasta este alegerea lor, independenta de a ta. Daca mingea mai pica de la tine la altul, iar el ti-o ridica la fileu, si daca va mutati de la perete pe terenul de tenis, iarasi, e doar o posibilitate din cele care sunt. Spectatorii ar putea dezvolta dependenta, dar e problema lor, nu a jocului sau a jucatorilor. “C-asa-i in tenis”.

  Schimbul de mingi este deja alta etapa. Dupa ce ai deprins bine miscarile, si vrei sa inveti altele noi, mult mai imprevizibile decat cele cu peretele la care te-ai jucat, vei intalni pe cineva pe intelesul tau care iti va trimite mingea inapoi, iar tu poate vei dori sa i-o intorci, si tot asa, pentru ca altfel jocul se termina. Tenisul in doi implica schimb de mingi, nu jonglare de unul singur.

  C-asa-i in tenis.

Leave a Reply