nelămureală

on June 17, 2011 in SdB

NewYork PIZZA.
ORGANIZĂM EVENIMENTE FAMILIALE, SIMPLE sau SOFISTICATE
Sunați la (…)

*

Alo? Bună ziua, în legătură cu anunțul de mai sus pe care l-am găsit în ușă, am și eu o întrebare.

Deci am avea de organizat un parastas restrâns, cu rudele decedatului, cam la vreo 20 de persoane, că restul nu l-au putut suferi.
Dacă vine și Amelia, mătușa aia bogată din America, am cam fi vreo 40 cu toții, că or să dea năvală și moldovenii lu bărbatu-miu după moștenire. Așa.

Sarmalele și cu turta de mălai, țuica și vinul le aducem noi, nu facem deranj de consumație.

Pe la ora 11 noaptea, când vine văru-miu de la nunta aia unde cântă în deschidere la Sorin Salam, e posibil să punem și muzică, depinde cât de mult s-au îmbătat ăia la pomană.

Cu ajutorul dumneavoastră, poate că ne sprijiniți să încropim –  într-o ora, maxim două, și logodna lu fiică-mea cu Gică, că a ieșit pozitiv testul de paternitate și mă gândesc că de jena mătușii Amelia o avea curaj să o ceară pe fata mea în fața rudelor, să scăpăm de rușine.

E, dacă e așa, atunci puteți să puneți muzica mai tare, cu prilejul ocaziei, ca să aniversăm și botezul nepoțelului meu, că nu mai e din flori.

Dacă nu ne iese pasiența cu logodna, atunci dumnezeu cu mila, că frate-miu de-abia a ieșit de la pușcărie și, în negura aia de tristețe și de beție o să facă scandal și o sa-l taie pe Gică, că nu are rușine sau frică nici de mătușa care l-a legănat pe picioare când era mic.

Așa că evenimentul s-ar putea încheia tot cu un parastas. Pe la 5 dimineața.

…Deci voiam să vă întreb: dacă mătușa Amelia, care e pentru noi un VIP, reușește să ajungă în România în timp util când începem noi pomana prima oară – o să taxați evenimentul ca simplu sau ca sofisticat?


25 Responses to “nelămureală”

 1. Unu mic says:

  Clar o sa fie unu’ sofisticat…:P

 2. Irina says:

  priceless 🙂

 3. Ema says:

  Asta da caterinc(g)a 🙂

 4. Evergreen says:

  :* Io zic ca trebe sofisticat :))

 5. Onitzza says:

  Absolutamente speachless!! 🙂 You are priceless, you know? :*>:D<

 6. Prahovean says:

  You know, funerals are suppose to be fun! 😀

 7. fiorelinna says:

  si ochii mei sunt mari :))) si eu am zis prima ca esti priceless…scuze Manon…racaiala intre surori…esti geniala…am mai zis-o si o repet…gata o termin cu laudele ca apoi crezi ca vreau ceva de la tine…

  :o)))) baci e abbracci :))))

 8. Evergreen says:

  pe mine nu ma pupi? 🙁

 9. Evergreen says:

  Asea! Ce dreaq :)))

 10. nu stiu says:

  asta este secventa de film;clar!

 11. PumpkineilA says:

  ‘ai ca mi-a aparut si-un zambet in coltul gurii, astazi uitasem sa fac chestia asta, era prea… sofisticata! Te imbratisez!

 12. PumpkineilA says:

  Unu’ mic, maman, haine grele zilele, dar noptile mai ales. Si maslinuta te pupa pe ochisori, amintindu-ti ca vrea sa treaca o data si-o data pe la tine, ca are ceva pentru… 🙂

 13. dada says:

  : ))))))))))) rad aci singura la birou de cred astia ca m-am tzacanit !

 14. Laura says:

  :))

  esti inconfundabila!

Leave a Reply