să dublăm analfabeții. …zic.

on May 9, 2011 in Ruşini mondene

Nu prea ader la cauze pe Facebook.

Trei mii de click-uri nu îi smintesc pe idioți din pătratul propriei gândiri.

Însă. Mi se adunară artiștii la protest și a trebuit să răspund.

Sunteți de acord cu dublarea filmelor în limba română?

DECI NU!

Am doar două motive:
1. Traume provocate de vocea în zig-zag a Irinei Margareta Nistor;
2. De Niro e De Niro, băă!

*

Însă… Există și excepția.
Sunt absolut de acord cu ACEST DUBLAJ! 😉

10 Responses to “să dublăm analfabeții. …zic.”

 1. M. says:

  Nici mie nu imi pare in regula. 1. Un film in engleza sau in franceza sau in italiana, un documentar, ceva, astea iti pot educa urechea, poti aprofunda intelegerea limbii straine.
  2. Nu suntem analfabeti, putem citi.
  3. Tom Cruise, DeNiro, Al Pacino, Brad Pitt. Nu vreau sa aibe voci de romani cheliosi si cu cefe late. N-as mai putea vedea filme.
  4. Fuck you va fi tradus ca Du-te naibii. That’s gay!
  Cred ca mai era si punctul cinci dar sunt deja prea nervoasa pe oamenii care n-au ce face in timpul liber si aleg sa faca politica. Si mai sunt si votati.

 2. Viorica says:

  Si eu sunt de acord cu dublajul recomandat de tine. Super!

  Poate am fost mai dura in titlul pus pe blogul meu la acest subiect, dar nu retrag nici un cuvintel: Din ciclul “Acei parlamentari tampiti si legile lor idoate”: Legea dublarii filmelor.

 3. Unu mic says:

  Nu, nu sunt de acord cu “cretiti astia si cretinismele lor” eu in copilarie am invatat engleza din filmele cu Arnold si de la desene asa ca NU, orice ar zice ei, nu pot fi de acord, dar cu siguranta se va vota si noi tot cu desh’tu-n gura vom ramane…

 4. Onitza says:

  Doamne, mie imi placea Victor Socaciu 🙁 Si inca imi mai place, dar ceea ce face pe plan profesional. Si oricat as incerca, nu pot include ideea asta tampita in planul profesional. De fiecare data cand apare o astfel de idee, se deschide drum mult mai larg pentru o alta si mai stupida. Ma intreb cu ce putem dinamita drumul asta!

Leave a Reply