sfatul medicului din familie

on December 17, 2010 in Retorice

De ceva timp observ că eu, dar și mulți oameni din jurul meu, creștem în noi o tensiune care seamănă cu bășicile pline de lichid.

Sfatul medicului:
Dacă aceste bășici nu sunt prea dureroase, nu trebuie să le înțepăm, ci să le păstrăm intacte, deoarece plasma acumulată are rolul de a ne proteja țesuturile, nu de a stropi în jur.
Avem nevoie de răbdare.
…Iar răbdarea se dobândește privind la cicatricile vechilor bășici.

**
Mie nu-mi iese asta cu răbdarea… Io le sparg… 🙁

10 Responses to “sfatul medicului din familie”

 1. deparazitatu' says:

  M-ai rupt cu asta…

  Stii cum e…e acolo…basica, basicile… pline, iti vine sa le spargi da’ te gandesti ca o sa fie cumplit dupa aia..ca o sa faca rani urate….si trebuie sa le tiiiiiiii si sa le acoperi cu grija, sa nu se rupa, pana se retrag…

  Greu…da’ si cand apuci un ac in mana…

 2. Dara says:

  Daca izbucnesti in plans cand te intreaba cineva cum esti alintat, se cheama ca s-a spart ceva? Sau e pe cale?

 3. Anca says:

  Eu uneori mă gândesc nu la ac, ci la un bisturiu cu care să tai de jur împrejur, să înfing în carne, pentru a nu mai rămâne cicatrice de băşică, ci de bisturiu…

 4. PumpkineilA says:

  Nu iți va fi niciodată cu adevărat frică de oameni, pe cât iți este de puterea pe care le-ai îngăduit sa o aibe asupra ta, dar nu o mai poți lua înapoi. Iți e frica de tine în fapt și nedrept, ești mâna care a rostogolit întâia oară bulgărele, iar acum ține strâns biciul cu mâna altuia. Eu am răbdare să dau putere altora, nu să lupt să iau biciul înapoi sau să las rănile să se usuce în cicatrici sau să nu stârnesc cicatricile închise. Sper că tu nu faci asa ceva. E contraindicat pentru inima. Te îmbrăţişez.

Leave a Reply