misoginii versus mama lor…

on September 29, 2010 in Sub lupă
(atenție, limbaj violent)

!!!

(Late Edit:
Am înțeles ca individul a citit ce am scris, azi.
Perfect.
Data viitoare, când își va mai permite să spună în fața mea că “Mă p** și pe mama, că și ea e femeie“, va înțelege de ce toată feminitatea pe care o am îl așteaptă, nerăbdătoare, într-o mănușă de box.)

***

*

Eu cred că misoginii au apărut pe lume ca urmare a contactului intim dintre fundul lui Napoleon şi şaua calului său.

Această verigă din lanţul involuţiei nu reuşeşte niciodată să devină, pe parcursul existenţei, un complet Napoleon sau un pitic Marengo.
Deci potrivirea, între felul în care se manifestă şi aspectul lor, e perfectă. Dacă-i dezbraci, îţi vine să fugi dracului, căci lipoamele de unturi concurează cu tufişurile de floace răzleţe. Dacă-i asculţi, îţi vine să le împleteşti venele, şirag, în jurul beregatei, căci gura, cu dinţi neîngrijiţi, le miroase a insecticid băut pe stomacul gol.

Aceste pestilenţe bipede manifestă – din motive obscure – la adresa femeilor, o ură vâscoasă, perenă şi precipitată, ce se acumulează progresiv, în timp, ca ciroza cu lichid.

Misoginii – distruşi, rataţi, impotenţi pe toate planurile dar cu pretenţii vag erectile, au o ciudă viscerală pe sexul opus.

Dar, iată cum ne întoarcem la paradox: Când spui sexul opus, susţii, implicit, că eşti bărbat –născut de o femeie.
Ceea ce este complet neadevărat.

Misoginii nu sunt şi nu vor fi niciodată bărbaţi. Născuţi de o femeie.

Produşi inutil din împerecherea unui Ass celebru c-o anonimă Şa, ei vor rămâne întotdeauna biete vieţuitoare vegetative  – diform înghesuite cu capul în propriul fund.

Ranchiunoşi.
Toujour versus.
Combatanţi.

*
Deci.
Titlul complet este acesta: misoginii versus mama lor, ŞAUA.
Vax. Niciun pericol de conflict între ei.

***


7 Responses to “misoginii versus mama lor…”

 1. julie says:

  Wai ce si-o merita si ce misto i-ai desfiintat…desi e totul adevarat,grav si urat,nu m-am putut abitne sa nu-mi duc mana la gura sa rad putin in pumn.Bravo!Si multumesc ca reprezentanta a femeilor!Un hug mareeeeeeee :*

 2. Bianca says:

  Femeia e o făptură mai complexă decât bărbatul, poate fi puternică cu trupul şi îşi poate exterioriza sentimentele mai uşor. Pe când la bărbaţi e considerat tabu să plângă in public, şi nici nu sunt in stare atat de bine să exteriorizeze.

 3. julie says:

  Mi s-a facut greata fizic si psihic,citind later editul…Si da,merita postul asta cu varf si indesat..Hugs,tie,femeie ce aperi femei cu forta si demnitate..Mamica noastra draga…

 4. Dara says:

  Wow! Cunosc genul… mi-e silă… bleah…

 5. Gabriela says:

  e desfiintat total, amaratul. asa merita.

Leave a Reply