Căutări pe Goagăl

on June 12, 2010 in Trimiși aici de Google însuși

**
update 12 iunie:
1.cum sa imi port parantezele cu stil.
Ți-aș sugera să le porți cu demnitate.
Dacă vrei stil, încearcă o pereche de Manolo Blahnik cu toc de 10.

2.poezie despre crocodil.
Răcănelul, pe o baltă, mic, firav ca un fitil, sta fudul cu ochii-n apă: “Am aspect de crocodil!”

9 Responses to “Căutări pe Goagăl”

 1. d says:

  : ) buna dimineataaaaaaa! duminica rotunjoara!

 2. Manon says:

  Deci merg la mall, ma taraste Iulia. Ieri am fost la terasa. Astept sa se decanteze, si cu mallul de azi, caci urasc mallul, si pun pe hartie.

  Duminica minunata si voua, va iubeste mami, tare, tare.
  Pupic maaare, in eter, sa va cuprinda pe toti.

 3. Bianca says:

  Vai, Manon, pe tine nu te topeste caldura? Ca eu m-as baga si sub gard, numa sa scap…

 4. Corina says:

  Hey there, pretty lady! Dacă l-aş întreba pe Monsieur Google cât de bine te cunoaşte, s-ar limita să-mi spună doar că eşti “that funny, beautiful gal that everybody loves” sau mi-ar da şi o listă cu alimentele la care ai alergie, hobby-urile duminicale, cocktailul preferat şi o scurtă istorisire a celei mai romantice zile trăite? Just asking!

  • Manon says:

   Daca l-ai intreba (da-te-ncoace sa te pup) pe google, el te-ar trimite, politicos, direct in jurnalul meu, ca sa iti raspund tot eu.
   Iata cum, corina, google si iubitul meu sunt adevarati gentlemeni, carora le pasa de mine. (scot limbuta a alintare)

 5. Corina says:

  Fii atentă, Nona, că am descoperit motivul pentru care eşti citită cu plăcere şi îndrăgită din primele paragrafe. Eşti pregătită?

  “De ce este atât de important să înţelegem nu numai interesele noastre dar şi pe ale celorlalţi? În primul rând pentru că oamenii, în mod natural, nu prea fac acest lucru. Cum proiectarea intereselor se face în mod individual, fiecare este cu interesul lui. Acest fapt este contraproductiv când ne referim la viaţa în comun, la caracterul social al fiinţei umane. O comunicare în care individul îşi atinge doar interesele personale poate să nu fie eficientă dacă ne referim la viaţa în comun. Strategia pur individualistă prin care omul înţelege să comunice, pe termen mediu sau lung, poate fi dăunătoare. Acest lucru se vede foarte bine în organizaţii, în spaţii sociale în care oamenii relaţionează specific pentru a atinge obiective comune. Aici comunicarea individuală centrată pe interesul personal nu mai este eficientă dacă nu priveşte şi interesele celorlalţi. Individul este obligat să ia în calcul şi promovarea intereselor celorlalţi în paralel cu propriile lui interese. Astfel spus: o comunicare este eficientă atunci când toate persoanele incluse într-un proces de comunicare îşi ating interesele prin relaţionare.”

  Comunici eficient, aia e! :))
  :*

 6. evergreen says:

  decat emo taiati. mai bine crocodili

  :*

Leave a Reply