Archive for January 24th, 2004


În emisiunea “Naşul” au fost invitaţi Ponta şi Guşe… Brava!

Am văzut un Guşe în postura “la mijloc” şi un Ponta… ei bine, nu îmi găsesc cuvintele… Unde, mă tot întrebam, scotocind prin studio cu privirea, unde este fronda pontiană, dar nasul în vânt, obrăzniceala, limba sfidătoare, moţul, erupţia d’antan? Unde sunt forţa şi puterea, biciul şi dispreţul?
Cine este acest tânăr înfrânt, care îşi dă drumul la gură despre “dinozaurii” psd, îşi dă drumul la ochi, reprobator psd, şi sună diafan din clopoţel, osanându-l zefir, ca să zic aşa, pe Năstase…!?

… Este buba la psd.
Este bine.

“Justiţiarii Mircea Badea şi Oreste fac dreptate la Prima TV, un show de marţi până vineri de la 23:00.”

…Mă uit, de ceva vreme, la ei. Şi mi se ridică, ferm, din ce în ce mai des, convingerea că oamenii ăştia: ori fac emisiunea ad labam în aşteptarea concedierii, fără chef, ori li s-a spus că ei trebuie doar să umple golul de spaţiu până revin cârcotaşii.
Chiar dacă le-ar cădea în cap ambele ipostaze, tot nu înţeleg de ce sunt atât de “civili”, de ce vin la emisiune absolut nepregătiţi sufleteşte, neînarmaţi cu bună dispoziţie, sau chiar cu cinism de bună calitate (până şi andrei gheorghe s-a modulat puţin: din nesimţit a devenit cvasi-gudurel), de ce stau ca imbecilii cu nasul în fişa personală a invitaţilor, fără să o citească înainte de a intra în emisie, de ce, în ultimă instanţă, nu au pic de respect faţă de noi, cei o mie de cretini care ne mai uităm, încă, la ei, acordându-le credit?
Mă uit la Badea, căci Oreste este eteric, mă uit, zic, la Badea, cum se văicăreşte de rating, de salarii, de numărul mic de spectatori…şi mi se face ruşine la gândul că sunt, printre noi, atât de mulţi oameni talentaţi care şi-ar ridica, aşa cum se face, SINGURI, numărul de spectatori şi ratingul, numai că nu au şansa de a fi în locul viţeilor care, încă, ne plictisesc la Prima tv…Domnilor, faceţi-le o favoare şi daţi-i afară!

Edit: Ups! M-or fi citit cumva, sau s-or fi sesizat din oficiu, că văz că nu mai sunt în grilă?